Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Ενημέρωση για το λιμάνι στο Τυμπάκι ζητά απ’ τον υπουργό ο δήμαρχος


Ενημέρωση από τον καθ’ ύλην αρμόδιον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας ζητά για το λιμάνι του Νότου ο Δήμος Τυμπακίου. Ο δήμαρχος Αντ. Χαραλαμπάκης με επιστολή του στον κ. Βουλγαράκη τον ενημερώνει για τις κινήσεις Κεφαλογιάννη, αλλά ζητά από τον ίδιο ενημέρωση:

“Με αφορμή την τελευταία επίσκεψη του πρώην υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και νυν βουλευτή Ηρακλείου κ. Εμμ. Κεφαλογιάννη το Σάββατο 2 Αυγούστου 2008 στο Δήμο μας, με σκοπό την παράδοση φακέλου που αφορά στοιχεία για τις λιμενικές εγκαταστάσεις στο Τυμπάκι Νομού Ηρακλείου και δεδομένης της ανυπαρξίας επίσημης θέσης του Υπουργείου σας, επανερχόμαστε στο από καιρό κατατεθειμένο αίτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και ζητάμε την άμεση ενημέρωσή μας όπως και όλων των εμπλεκόμενων φορέων από εσάς ως καθ’ ύλην αρμοδίου.

Η συγκεκριμένη συνάντηση κρίνεται καθοριστική στην τελική λήψη αποφάσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο, τους τοπικούς φορείς και την κοινωνία στο σύνολό της στο θέμα της δημιουργίας ή μη του έργου που συζητάτε εδώ και τέσσερα χρόνια χωρίς επίσημη ενημέρωση”.


( το παραπάνω αρθρο ειναι αναδημοσιευση απο τοπικη εφημεριδα link : http://www.patris.gr/articles/139403/78908 )

Δεν υπάρχουν σχόλια: