Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Συνεχίζονται οι βασανισμοί & δολοφονίες ζώων στην Κρήτη

Δεν έχουν τέλος οι βαρβαρότητες κατά σκύλων, αφού μια ακόμη έγινε γνωστή σε βάρος δύο σκύλων, όταν άγνωστος τα έδεσε μέσα σε τσουβάλι και τα πέταξε μέσα σε φρεάτιο του ποταμού του Κατσαμπά στο Ηράκλειο.Τα δύο σκυλιά είχαν πεταχτεί στο χείμαρρο κάτω από τη λεωφόρο Καζαντζίδη, από ασυνείδητο, ο οποίος ήθελε να τα εξοντώσει αφήνοντάς τα να πεθάνουν είτε από την ασιτία, είτε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου, τα οποία φουσκώνουν, όταν σημειώνονται ισχυρές βροχοπτώσεις.

Για καλή τους τύχη όμως τα δύο σκυλιά σώθηκαν, χάρη στη βόλτα που έκανε ένας κάτοικος της περιοχής σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του παραλίγο… εγκλήματος.

Ένα συμβάν το οποίο σημειώθηκε λίγες μόλις μέρες μετά από την εγκληματική πράξη αγνώστου να πετάξει έναν άρρωστο σκύλο μέσα στο ρέμα του Καρτερού Ηρακλείου, αλλά και την κίνηση κάποιου να δέσει και να παρατήσει στο έλεος του Θεού μια θηλυκή σκυλίτσα, με τα νεογέννητα κουτάβια της, έξω από τις Τεχνικές Σχολές στη Νέα Αλικαρνασσό.
Το σκυλί που πετάχτηκε στον Καρτερό ήταν βαριά άρρωστο, αφού έπασχε από καρκίνο, όμως αυτό φαίνεται πως δεν συγκίνησε καθόλου τον ιδιοκτήτη του, που προτίμησε αντί να του συμπαρασταθεί, να τον πετάξει στο νερό για να πνιγεί.(πηγή : tolmi.gr)

προηγούμενο σχετικό άρθρο :

βασανισμοί & δολοφονίες ζώων στην Κρήτη - φτάνει πια!


Δεν υπάρχουν σχόλια: