Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

βασανισμοί & δολοφονίες ζώων στην Κρήτη - φτάνει πια!


16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009
Τον τρόμο σκόρπισε προχθες άγνωστος, ο οποίος άρχισε μέσα στη νύχτα να πυροβολεί σκοτώνοντας αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή του Αϊ- Γιάννη Ηρακλείου ,πίσω από το κτίριο της Εφορίας.
Από τους τουλάχιστον πυροβολισμούς που ακούστηκαν, τουλάχιστον δύο από τα σκυλιά της περιοχής έπεσαν νεκρά, ενώ και τα υπόλοιπα σύμφωνα με τους περίοικους έχουν εξαφανιστεί.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, οι οποίοι ήταν πολύ δυνατοί. Φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα των αδέσποτων στην πόλη του Ηρακλείου, με τον πιο ακραίο και σκληρό τρόπο.
Όπως λένε οι κάτοικοι στη γειτονιά τους υπάρχουν περίπου 10 αδέσποτα σκυλιά, τα οποία όμως δεν έχουν ποτέ δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από τα συνηθισμένα. Μια αγέλη, η οποία ξεκίνησε από την κίνηση ενός καπετάνιου που έμενε εκεί, και έφυγε, αφήνοντάς τα στη μοίρα τους. Τα συγκεκριμένα σκυλιά όμως, όλη η γειτονιά, τα φρόντιζε και τα ταΐζε, στο μέτρο του δυνατού, χωρίς φυσικά να μπορεί κανείς να φανταστεί ότι κάποιος θα έφτανε στο σημείο να τα πυροβολήσει.(http://tolmi.gr/index.php/%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%A3%CE%95%CE%9B%CE%99%CE%94%CE%91/tromos-apo-mparaz-purovolismwn-kata-asespwtwn.html)

15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009

pitbullpm74n7Ένας νεαρός από την Κρήτη έκοψε τα αυτιά του σκύλου του(πιτ μπουλ) μόνος του και σήκωσε φωτογραφίες στο Facebook καμαρώνοντας για το κατόρθωμα του! Οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές με τον σκύλο σε άθλια κατάσταση να αιμορραγεί την ίδια ώρα που το «αφεντικό» του καμαρώνει σχολιάζοντας της.

πηγή :Adespoto.gr

5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009

L2“Oι εικόνες ήρθαν απο τον Φιλοζωικό σύλλογο Σητείας. Στις 5 Αυγούστου, μπαίνοντας στο λιμάνι της Σητείας, ένας σκύλος πνιγμένος, επιπλέει με την πέτρα δεμένη στον λαιμό του. Το άμοιρο ζώο θα πάλεψε αρκετή ώρα προσπαθώντας…
να μην πνιγεί και τελικά βρήκε τραγικό θάνατο.

Λίγο καιρό πριν, ο Φιλοζωικός σύλλογος Σητείας απελευθέρωσε 2 κουταβάκια που είχε κλείσει κάποιος σε ένα τσουβάλι και είχε αφήσει στον ήλιο σε ερημικό σημείο κοντά στον ποταμό Πισκοκέφαλο.

Δεν πάει καιρός από τότε που σοκαριστήκαμε όλοι από τις εικόνες των σκύλων που πέθαναν από αργό βασανιστικό θάνατο κρεμασμένοι κάτω από ένα δέντρο στην περιοχή της σητείας.

πηγή : http://troktiko.blogspot.com


μαλιαΜετά την Σητεία, όπου βρέθηκαν από φιλοζωικό σωματείο 5 σκυλιά νεκρά κρεμασμένα με σχοινί, και το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, έχουμε ένα ακόμη περιστατικό στα Μάλια.Τουρίστρια έκανε προχθές βόλτα στην περιοχή, με σκοπό να βρει το κατάλληλο μέρος για να ζωγραφίσει, και ξαφνικά βρέθηκε μπροστά σ’ ένα φρικιαστικό θέαμα. Αγνωστοι, είχαν κρεμάσει σε φράχτη δύο σκυλιά που είχαν μείνει επι μέρες στον ήλιο σε προχωρημένη αποσύνθεση.(πηγή :http://sofoscrete.blogspot.com/2009/06/blog-post_1304.html)


skilo10

Απίστευτη κτηνωδία! Κάποιος/οι κρέμασε/σαν 5 σκυλιά από μία ελιά σε μετόχι της επαρχίας Σητείας στην Κρήτη και τα άφησε να πεθάνουν.Ο τρόπος με τον οποίο ήταν κρεμασμένα τα σκυλιά, που πατούσαν ελάχιστα στο έδαφος, υποδεικνύει, λένε οι κτηνίατροι που είδαν την αποτρόπαια σκηνή πως τα σκυλιά υπέφεραν επί 8 ώρες μέχρι τον αναπόφευκτο θάνατό τους.(πηγή :http://www.agroschannel.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1535:2009-05-23-09-56-08&catid=44:2009-02-22-08-58-03)

οχι στις δολοφονίες & τους βασανισμούς ζώων στην Κρήτη

κατω τα χερια απο τα ζωά


.

Δεν υπάρχουν σχόλια: